fbpx

VERHOOG JE EIGEN ENERGIE

Verhoog je energie in vier weken

Hoe zou het zijn als je zelf een aantal oefeningen zou hebben waarmee je simpel en eenvoudig je eigen energie kunt verhogen. Wat zou je dat opleveren?

Samen met drie teamgenoten, nemen we je vier weken mee op een virtuele reis. In deze vier weken ontvang je iedere week een andere oefening en geur ervaring om op een simpele manier je energie te verhogen en hierdoor lekkerder in je vel te komen. 

Alles is trilling

Juist in deze tijd is het heel belangrijk om je eigen energie hoog te houden. 
Maar wat is dat nu precies ‘je energie hooghouden’ vraag je je misschien af. Heel simpel gezegd: Alles wat op aarde leeft heeft een eigen trilling. Eigenlijk bestaat alles enkel en alleen door trilling. Daar is overigens niks zweverigs aan, dit is zelfs wetenschappelijk aan te tonen. 

Alles is dus trilling. Even een voorbeeld.
Je herkent het vast wel dat je je bij de ene persoon meer op je gemak voelt dan bij de ander. Hoe meer jouw eigen trilling overeenkomt met die van iets of iemand anders hoe meer je voelt dat je bijvoorbeeld ontspant. Of dat alles bijna als vanzelf lijkt te gaan. Je zit in een flow en je zingt als het ware het zelfde lied. 

Het kan ook zijn dat je in eerste instantie niet op één lijn zit (of tijdelijk even niet) maar gaandeweg (weer) dezelfde trilling krijgt. Vergelijk het met een orkest waarbij de muzikanten ieder vanuit een eigen toonsoort het muziekstuk spelen. Dat klinkt vals!! Door dezelfde toonsoort te kiezen ontstaat er een mooi klinkend geheel. 

Zo werkt dat eigenlijk met alles om ons heen. 

Van dis-balans naar balans

Zo kan het ook ín jezelf een chaos zijn van tonen die niet bepaald een mooie symfonie vormen. Door bijvoorbeeld stress, angst, boosheid, onmacht of frustratie kunnen er valse noten ontstaan. Deze zorgen er voor dat je persoonlijke trilling vals wordt en naar beneden gaat. Jouw trilling wordt hierdoor steeds lager waardoor je immuunsysteem minder krachtig wordt. En dit zorgt er weer voor dat je onder andere vatbaarder wordt voor ziektes. Die valse tonen zorgen voor een dis-balans in jouw hele systeem. En dat voel je!

Gelukkig kun je hier zelf heel veel aan doen! Door positieve gedachtes, maar ook dans, muziek, zang, klank, geuren, meditatie, natuur. Noem maar op! Al deze zaken verhogen je eigen klank en trilling. Van binnen ontstaat er dan een prachtige symfonie die uiteindelijk ook invloed heeft op de buitenwereld.

Klinkt jou dit als muziek in de oren 😉 ?

Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om zelf van alles te ondernemen om jouw eigen klanken te verhogen. Super als je daar al diverse handvatten voor in huis hebt.

Maar je kunt ook meedoen met deze vier weken online uitdaging. Meld je aan via de knop of stuur ons een mail naar contact(at)lekkerinjevelcoach.nl met de vermelding ‘Verhoog je energie’. Is dit niet iets voor jou, maar weet je iemand voor wie dit wél heel waardevol zou kunnen zijn? Stuur dit dan zeker door.

Wat bieden wij jou aan deze vier weken?

Op maandag 10 mei starten we in een besloten facebook groep en zullen we op 3 juni met een live zoom van 20:00-21:00 uur deze vier weken eindigen.

Iedere maandag plaatsen wij in deze groep een bericht met een korte oefening van 10 minuten. Je hebt dan de keus om deze zelf iedere dag te gaan doen. Jij bepaalt zelf wanneer het jouw het beste uitkomt.

De donderdag in diezelfde week komt er nog een aanvulling op de maandag oefening. Welke dat is zie je dan.

  • Week 1: Meditatie en geur ervaring
  • Week 2: Gronden met ademwerk en geur ervaring
  • Week 3; Klank en geur
  • Week 4: Massage met geurige olie

Door deze oefeningen maak je met al je zintuigen contact en zal je energie niveau een boost krijgen. De hele serie kost €15,- euro als je in één keer betaald. Of €5 per losse sessie.

Hiervoor ontvang je de desbetreffende oefeningen, ondersteuning vanuit de besloten facebook groep én je ontvangt vier kleine flesjes met heerlijke geuren die we gaan gebruiken tijdens deze vier weken.

Doe jij mee?!

 

©Aranka Reeuwijk