fbpx

Ik stel me graag even voor

Aranka Reeuwijk is mijn naam en ik ben sinds jaar en dag een startmotor voor veel mensen.

Als therapeut, coach, trainer, en spreker heb ik een passie voor het empoweren van anderen. En als echte pionier ben ik in 2021 de eerste Unleash Your Strengths coach in Nederland geworden. 

Mijn benadering kenmerkt zich doordat ik met humor en een knipoog naar de Gallup Strengths kijk. Het ontdekken en ontwikkelen van je talenten hoeft niet alleen effectief te zijn, maar mag ook plezierig en verfrissend zijn. 

Mijn energie stijgt als ik mij kan verbinden met mensen die ik mag helpen om vooruit te komen in het leven. 

Ik ben meester in het ontrafelen van complexe zaken, ben altijd in beweging en mentaal tien stappen vooruit, waar ik onzichtbare lijntjes leg die anderen (nog) niet kunnen zien.

Met twintig jaar ervaring als (psychosomatisch) fysiotherapeut, zie ik de onlosmakelijke verbinding tussen lichaam en geest. Als CSR-coach, biofeedback therapeut en recent gecertificeerd Havening therapeut®, heb ik mijn sporen verdiend in het creëren van balans. Mijn hooggevoeligheid, intuïtie en empathie stellen me in staat om snel de vinger op de zere plek te leggen.

Waarom ik zo’n fan ben van de Gallup Strengths? Omdat ze als een praktische gids fungeren die meteen onthult waar jouw kracht ligt. Bovenal is het een positieve ontdekkingsreis.

Je zult me niet snel uit bed krijgen voor iets alledaags, maar als het gaat om lekker eten, de betovering van Italië en de fascinatie voor etherische oliën, mag je me voorzichtig wakker maken. Want waarom gewone dagen hebben als je ze buitengewoon kunt maken?

De eerste stap

Mijn allereerste grote sprong in het diepe vond plaats jaren terug, toen ik besloot mijn comfortabele leven als fysiotherapeut achter me te laten. Een ontembare drang stuurde me de richting op van iets nieuws, weg van de bureaucratische banden van verzekeringen en beroepsverenigingen.

Mijn passie? Mensen bijstaan in het zetten van kleine, maar cruciale stappen in hun levensreis. Vandaag de dag, misschien wel meer dan ooit, koester ik het verlangen om anderen te helpen impactvolle stappen te zetten die blijvende verandering teweegbrengen in hun leven en totale welzijn. Daarbij werp ik graag een blik op de bron van alles, en vaak leidt die terug naar de eerste 1000 dagen van ons bestaan. 

Gezondheid en welzijn staan centraal voor mij.
Jaren heb ik geworsteld met een laag energie level.
Het koste moeite om uitgerust wakker te worden en goed geaard in mijn lichaam te zijn.

Nadat ik de wortels van mijn energietekort had ontrafeld, ondernam ik vastberaden stappen om mijn eigen unieke pad te bewandelen en zo mijn energiereservoir te laten bruisen.
Het resultaat? Een complete groei, niet alleen op fysiek en emotioneel gebied, maar ook op spiritueel en financieel vlak. Mijn energie is niet alleen hersteld; het is getransformeerd tot een kracht die mijn hele wezen voedt en mijn levenspad verrijkt.

Unleash your Strengths

Ik heb in 2020-2021 de opleiding ‘Unleash Your Strengths’ bij Eddie Villa gevolgd en mag mij sindsdien de allereerste Unleash Your Strengths coach van Nederland noemen. Meer over de Gallup Strengths.

Buiten mijn comfortzone 

De afgelopen jaren werd ik uitgedaagd om opnieuw buiten mijn comfortzone te treden, en voelde ik een ware shift binnenin mij. Door dagelijks te werken met de Strengths heb ik een metamorfose doorgemaakt.

Te vaak zoeken we op de meest onwaarschijnlijke plaatsen naar antwoorden, terwijl de oplossing soms pal voor onze neus ligt. Mijn leven is radicaal getransformeerd dankzij de kracht van Gallup Strengths en dat is een transformatie die ik ook voor jou gun! Laat ons samen die ontdekkingsreis aangaan naar een leven vol mogelijkheden.

Mijn grootste passie is om andere mensen in beweging te brengen en daarbij alle mogelijkheden te zien die er zijn.

 Ook jij kunt een vitaal, energiek en gelukkig leven creëren.
Meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Via onderstaande knop kun je contact met mij opnemen.

Vitale groet


Aranka