fbpx

Wat anderen over mij zeggen

De inzichten vanuit de Gallup Clifton Strengths zijn voor mijn persoonlijke ontwikkeling een verdieping geweest. Door de diverse oefeningen heb ik meer vertrouwen in hoe ik de dingen graag doe en ben ik weer in mijn eigen kracht komen te staan. Voor een project dat al jaren in mijn hoofd zat heb ik een ‘verklaring’ geschreven. Door dit inzicht en de coaching van jou kwam een passende manier naar boven waar ik eigenlijk meteen mee aan de slag kon.
Marion
Designer
Jouw presentatie was top! Je energie op het podium was super aanstekelijk en de manier waarop jij met zo veel humor over de Gallup Strengths sprak was magisch! Naast de waardevolle informatie hebben we zo veel gelachen. We kunnen niet wachten om met jou en ons team aan de slag te gaan.
Lotte
Ondernemer
Onlangs heb ik een consult bij Aranka gehad waarin zij mij Gallup Clifton Strengths heeft geduid en geanalyseerd. Het rapport en mijn profiel dat ik van de website ontving was voor mij in eerste instantie met name geschreven taal, door het duidingsgesprek is het voor mij gaan leven en voel ik dat het echt over mij gaat. Ook omdat Aranka direct tot de kern komt, goed naar de persoon kijkt en vanuit gevoel communiceert. Daarnaast maakt ze zaken heel beeldend door het gebruik van humor en metaforen. Dit heeft voor mij gemaakt dat de materie beklijft en ik het makkelijker kan toepassen in de praktijk en dagelijks handelen. Op basis van ons gesprek heb ik nu ook concrete handvatten hoe ik mijn talenten beter voor me kan laten werken. En ook met welke zaken ik me beter niet bezig kan houden omdat ze me juist energie kosten. Ook dat is heel fijn! Voor mij zijn er kwartjes gevallen, ik snap mezelf beter. Bijzonder hoe Aranka mij in een uur tijd heeft beschreven terwijl ze mij nagenoeg niet kende. Dank je wel Aranka! Naast leerzaam was het ontzettend leuk 😊.
Noortje
Startend Therapeut
Ik heb mijn Gallup uitslag al eens met een Gallup coach besproken maar de manier waarop jij naar de talenten kijkt is zo anders! Je hebt me hele praktische en waardevolle informatie gegeven waarmee ik direct aan de slag kon. Dank je wel voor alle inzichten.
Chantal
Ondernemer
Het is geweldig om te zien hoe de volledige 34 Strengths uitslag mij hebben laten zien welke talenten mij leegtrekken. Namelijk, mijn onderste talenten. Dat zijn niet mijn talenten dus! Door dit inzicht heb ik toestemming om ze los te laten! Ze dienen me immers niet.
Jan
Werknemer
Ik vond het gegeven dat je kunt werken vanuit je sterke punten ipv verbeteren waar je ’niet goed’ in bent een verademing en dus wilde ik graag weten wat mijn top 5 was. Toen ik deze eenmaal gelezen en gevoeld had, hoe het klopte, wilde ik meteen de rest weten. Mijn talenten kennen heeft me meer rust gebracht, het was gelukkig allemaal niet heel erg nieuw voor me dus ik realiseerde me dat ik eigenlijk al wel leef vanuit mijn talenten. Ik kan ook zien dat ik dat in het verleden niet deed en waarom dat zo’n tol van me eiste. Toch sluipen er natuurlijk patronen in mijn leven waar ik met name door mijn bottom 5 meer zicht op heb gekregen. En hoe iemand anders het doet -ook al heeft dat nog zo’n succes- hoeft helemaal niet mijn manier te zijn. Het diepe inzicht dat iedereen uniek is en dat ik dus echt mijn eigen weg mag en kan vertrouwen is heel fijn om te weten.
Joyce
Ondernemer
Het was een bijzondere eyeopener voor mij om te zien dat Strategisch denken en Relatie Bouwen het sterkst aanwezig zijn in mijn top 10. Daartegenover staat Harmonie helemaal onderaan. In eerste instantie dacht ik dat dat echt niet waar kon zijn. Maar door mijn uitslag te bespreken met jou als coach viel er heel erg veel op zijn plek. En ik kan niet anders zeggen dan dat het klopt.
Mark
Manager
Ik had mijn Gallup uitslag al eens besproken met een Gallup coach maar jij wist mij hele praktische handvatten te geven waarmee ik meteen aan de slag kon. Ik heb eerst een presentatie van je bijgewoond en werd gegrepen door je manier van vertellen over de talenten. Ik heb geen spijt van mijn beslissing en heb er nog iedere dag profijt van.
Marianne
Ondernemer
Aranka heeft mij laten zien hoe mijn talenten mij vertellen wat mij energie geeft. En hoe ik hoog in mijn energie kan blijven op basis van mijn eigen talenten door deze dagelijks te gebruiken. Ik mag mijn top tien echt helemaal eigen maken. Daar wordt iedereen gelukkiger van.
Sophie
Ondernemer
Nadat ik bij jou ben geweest voelde ik dat mijn energie toenam. Ik voel me steeds energieker en fitter. Jarenlang heb ik met vermoeidheid lopen stoeien, ik ben heel blij dat die nu langzaam maar zeker aan het verdwijnen is en dat is aan de ene kant best ongemakkelijk en tegelijk heel fijn. Het is alsof ik iedere dag een beetje meer in mijn eigen kracht kom te staan en dat voelt zó goed!
Chris
Ondernemer