fbpx

Online Workshop Essentiële Oliën 30 maart 2020

Het lijkt wel alsof iedereen het er tegenwoordig over heeft; essentiële oliën. Wat zijn dit toch en wat kun je er mee?!

Tijdens de online workshop leggen we je in simpele taal uit wat essentiële oliën zijn en wat je er mee kunt. We sturen je vooraf wat oliën om te ervaren en uit te proberen. Tijdens de online workshop vertellen we je meer over de essentiële oliën en hoe je ze kunt gebruiken. Wij weten zeker dat je zult genieten van de oliën en dat je je zult verbazen!

Zou je willen weten hoe jij je eigen gezondheid en die van je gezin op een natuurlijke manier kunt ondersteunen?
Ontdek in deze informatieve online workshop alle basis wetenswaardigheden over essentiële oliën. Wil je weten hoe je op natuurlijke wijze jouw gezondheid kan ondersteunen? Dan is deze workshop interessant voor jou.

Nadat je je hebt opgegeven, nemen wij contact me je op om te kijken welke olie op dit moment het beste bij jou past. Je krijgt dan een drie proefmonster (je krijgt ze thuisgestuurd of je kunt ze bij ons ophalen) zodat je ze alvast zelf kunt ervaren en kunt kijken wat de oliën voor je doen. Na deze workshop kun je eventueel besluiten om er mee aan de slag te gaan en zelf oliën aan te schaffen.

We geven de online workshops via ZOOM. Aanmelden kan door een email te sturen naar contact@lekkerinjevelcoach.nl, wij sturen je dan een link zodat je op je pc, laptop of telefoon kunt meedoen.

Datum

mrt 30 2020
Expired!

Tijd

20:00 - 21:00

Geef een reactie