fbpx

Wellness Consult

Gezond en fit het jaar rond

Vroeger zeiden ze het al. Als de ‘R’ in de maand kwam dan moest je extra vitamines nemen om te voorkomen dat je ziek zou worden. Wat vroeger gold, geldt vandaag de dag nog steeds. En misschien nu wel meer dan ooit. Daarom is het belangrijk dat je het hele jaar rond goed voor jezelf zorgt.

Tenslotte is onze leefstijl een stuk hectischer geworden en staan we voortdurend onder spanning. Tel daarbij op dat ons eten is afgenomen wat betreft voedingsstoffen en het is duidelijk dat ons lichaam wel wat extra’s kan gebruiken om in balans te blijven.
Je hebt tenslotte maar één lichaam en daar mag je zuinig mee omspringen.

Ontdek waar jij extra ondersteuning kunt gebruiken


Met behulp van een ingenieuze scan kunnen we testen waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Dit doen we middels een iTOVi scanner.

De iTOVi scanner registreert meer dan 200 verschillende lichaamsfrequenties via huidgeleiding. Hier voel je niks van.
Via een programma dat gekoppeld zit aan de scanner worden de uitslagen vertaald naar producten waar jouw lichaam behoefte aan heeft.
Aan het einde van de scan wordt alles geanalyseerd en samengesteld in een gepersonaliseerd rapport. Hierin staat precies welke producten/supplementen jouw lichaam nodig heeft -voor o.a. je breinfuncties, je cardiovasculaire systeem, spijsverteringssysteem- om (nog) beter te functioneren. Het rapport van de scan ontvang je direct in je mailbox.


Disbalans zichtbaar


De iTOVi-scan laat zien welke disbalans in jouw lichaam aangepakt mag worden maar hij geeft geen uitslagen over je gezondheid. De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud (ook baby’s), zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en zelfs dieren.

  • iTOViscan met rapport per mail € 25,-

Besluit je direct na de meting om oliën (meer dan 3) en/of supplementen via ons aan te schaffen, dan is de meting geheel kosteloos. 

Wil jij graag een iTOVi scan om te zien hoe het met jouw innerlijke balans is gesteld? Stuur dan een berichtje via het contactformulier met als onderwerp ‘iTOVi scan’.