fbpx

WEEK 4 LEKKERDER IN JE VEL MET JE HARTRITME


Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is sinds versie 3.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan elementor/widgets/register. in /home/lekkerinjevelcoach.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5758

Deprecated: Functie Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type is sinds versie 3.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan register. in /home/lekkerinjevelcoach.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5383
Een zinderend laagje geurend. Compassie met jezelf.

Melaleuca, ook wel bekend als Tea Tree, kan een mooie ondersteuning bieden bij het aangeven van energetische grenzen. Melaleuca helpt je bij het verwijderen van negatieve (energetische) lasten.

Het gaat er niet om dat je je van parasitaire emoties en/of toxische relaties moet scheiden, maar dat je de moed hebt om voor jezelf en je mening op te komen. Je kunt alleen maar gezond zijn als je nee kunt zeggen als je het meent.

Voel je je van je levenskracht afgescheiden of heb je weinig energie en heb je er geen verklaring voor? Voel je je onprettig in mensenmassa’s en heb je het gevoel dat je alles voelt en waarneemt? Dan helpt de Melaleuca olie je bij het tegenhouden van negatieve invloeden van andere mensen en bij het opbouwen van je eigen krachtveld.

Je kunt bij de oefening ‘s avonds de Melaleuca bewust inzetten, zodat je deze kunt verankeren in je systeem. Door alleen al aan de Melaleuca te ruiken, zal in het vervolg de positieve valentie in je systeem geactiveerd worden en daardoor wordt het makkelijker om weer in je eigen (positieve) krachtveld te komen.

Melaleuca helpt je je zelfgekozen weg te begaan die goed voor je is. 
Deze olie mag zowel topisch, aromatisch als intern worden gebruikt.

De oefening van deze vierde week in het kort:

  • Creëer iedere ochtend minimaal 3 minuten hartcoherentie door in F6 te ademen.

  • Op wisselende momenten vertraag je naar F6.

  • Iedere avond kies je een recente emotie met positieve valentie.

  • Ga in hartcoherentie en F6.
  • Doorvoel de emotie voor enkele minuten.
  • Vraag jezelf: Wat is er veranderd sinds ik hartcoherentie toepas?