Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is sinds versie 3.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan elementor/widgets/register. in /home/lekkerinjevelcoach.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5758

Deprecated: Functie Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type is sinds versie 3.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan register. in /home/lekkerinjevelcoach.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5383
WEEK 2 LEKKERDER IN JE VEL MET HARTRITME - Altijd Lekker in je Vel.nl

WEEK 2 LEKKERDER IN JE VEL MET HARTRITME

Openend. Opstijgend. Schoonheid, van harmonie op Aarde laat zich zien.

De olie die deze gekoppeld is aan de oefening, is de Air®. Deze staat voor het krijgen van (meer) lucht en ruimte.

De emotie die gekoppeld is aan de longen/luchtwegen is verdriet. Door bewuster met je ademhaling om te gaan, ga je ook op de (onbewuste) laag van deze emotie werken. Het gebruik van de olie gekoppeld aan de oefening van deze week, ondersteunt dit proces.

De Air® richt zich op het onvermogen om verdriet en pijn los te laten. Onze luchtwegen zijn soms figuurlijk vernauwd als gevolg van emoties die niet kunnen ontsnappen. Air® moedigt aan om verdriet los te laten en oprechte liefde en genezing te ontvangen.

Het ondersteunt om de verbinding met het leven te verdiepen. Door dieper te ademen, word je uitgenodigd om los te laten (uit te ademen) en te ontvangen (in te ademen). Air® geeft je net dat extra zetje en de moed om je volledig te openen.

Neem een druppeltje in je handen, wrijf ze even over elkaar en adem de olie een paar keer diep in voordat je met de oefening begint.
NIET intern gebruiken.

De oefening van deze tweede week in het kort:

  • Kies een plek waar je niet gestoord wordt. Zet je timer op 3 minuten.

  • Vertraag je ademhaling en teken deze net als vorige week mee. 

  • Aan het eind van de week zit je op 6 ademhalingen per minuut. Dit gaan we vanaf nu F6 noemen.

  • Zorg dat je dit ritme eigen maakt en er vertrouwt mee raakt. Heb je het gevoel dat je meer tijd nodig hebt? Neem die dan ook.