Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is sinds versie 3.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan elementor/widgets/register. in /home/lekkerinjevelcoach.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5758

Deprecated: Functie Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type is sinds versie 3.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan register. in /home/lekkerinjevelcoach.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5383
WEEK 10 LEKKERDER IN JE VEL MET JE HARTRITME - Altijd Lekker in je Vel.nl

WEEK 10 LEKKERDER IN JE VEL MET JE HARTRITME

Ik verwarm je, omhels je, draag je. Breng licht, vreugde en blijheid. En dat verbindt!

Wild orange. 

Wild orange verbind je met je innerlijk kind en helpt je eigenschappen te ontwikkelen die als basis kunnen dienen voor een overvloedig leven vol met vreugde, geluk, spontaniteit en speelsheid.
Je zou het misschien niet zo snel denken maar deze eigenschappen zijn belangrijk om meer welvaart en overvloed te ervaren.

Wild orange olie helpt je ook bij het ontwikkelen van je creativiteit en inspireert je om in onbegrensde mogelijkheden en oplossingen te denken. Ze helpt je om los te laten zodat je vanuit je authentieke zelf kunt leven.
Deze olie leeft je voort dat je kunt delen, ontspannen en genieten van het leven. Je ziel is verbonden met de onbegrensde rijkdom van de natuur en hier geldt de wet van overvloed.

Geef! Zonder er iets voor terug te willen. De natuur heeft genoeg voor iedereen. Bewaren, sparen, oppotten voor later zijn gewoontes die voortkomen uit angst voor tekorten. Wild orange moedigt je aan om meer vanuit overvloed te leven.
Er wordt altijd voor je gezorgd, daar mag je op vertrouwen. En wild orange helpt je hier aan te herinneren.

Gebruik hem zowel intern, als aromatisch en topisch. Pas bij de laatste optie op in combinatie met zonlicht. 

Vanaf deze plek willen wij twee teamleden hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan deze online training.  Zoë voor haar inbreng wat betreft de oliën en Ina voor haar mooie schilderingen.  

De extra oefening, benoemd in de podcast kun je hiernaast bekijken. Dat maakt het vast iets duidelijker hoe je het moet uitvoeren.

Een oefening die je desgewenst kunt toepassen tijdens de hartcoherentie oefeningen. 

Als laatste hebben we nog een vraag aan jou.

We zouden het heel erg op prijs stellen als je twee minuutjes de tijd wilt nemen om een evaluatie van deze training in te vullen. Dat geeft ons de mogelijkheid om deze training, zo nodig, te verbeteren.

Twaalf affirmaties voor jou. Te combineren met een ankeroefening én olie.

Twaalf positieve affirmaties die je kunt combineren met ankeren en etherische olie