Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is sinds versie 3.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan elementor/widgets/register. in /home/lekkerinjevelcoach.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5758

Deprecated: Functie Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type is sinds versie 3.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan register. in /home/lekkerinjevelcoach.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5383
Voor professionals - Altijd Lekker in je Vel.nl

Voor professionals

Naar nieuw type gezondheidszorg

Als professional ben jij altijd op zoek naar de beste oplossingen voor jouw cliënten en patiënten. Als coach, therapeut, verpleegkundige of arts staan mensen bij jou centraal. Jij hebt een frisse blik op mogelijkheden en ziet kansen, weet wanneer je met welke therapieën of middelen je aan de slag moet om iemands gezondheid te versterken. En je zoekt het liefst naar natuurlijke oplossingen. Daarnaast houdt je van ondernemend denken en zie je uitdagingen als een unieke kans. Herken jij je hierin? Lees dan verder.

Waar sta jij?

  • Wil je leren hoe je kunt ondernemen en spreekt financiële vrijheid je aan?
  • Wil je daarnaast ook vrijheid in het indelen van je tijd?
  • Wil je bouwen aan je dromen? En zou jij daarbij de wereld een stukje mooier willen maken?
  • Werk jij graag voor jezelf maar zou je het ook prettig vinden om regelmatig met collega’s samen te komen?
  • Heb jij interesse in hoe je op natuurlijke wijze mensen kunt ondersteunen in hun dagelijkse gezondheid?
  • Lijkt het je leuk om je werk een stuk uit te breiden?
  • Ben jij die bewuste zelfstandige ondernemer die graag nog bewuster in het leven staat?

Dan nodigen we je graag uit om je bij ons aan te sluiten!

Samenwerken met andere professionals

Ons team bestaat uit diverse professionals waaronder verschillende therapeuten, verpleegkundigen, coaches en leerkrachten die allemaal graag de natuurlijke producten van dōTERRA zowel privé als binnen hun werk inzetten.
Hoe leuk zou het zijn als ook jij bij dit team komt?!?

Voel je meteen een ‘JA’, of heb je nog (heel veel) vragen? Neem dan  contact met ons op. Wij vertellen je graag over ons werk.

Zelf afkomstig uit de gezondheidszorg kunnen we alleen maar zeggen dat de bijzondere producten van dōTERRA een prachtige manier zijn om je eigen gezondheid én die van je cliënten/patiënten te ondersteunen. Wil jij net als andere professionals ook ervaren wat de werking is? Kom dan naar één van onze informatieve workshops of maak een persoonlijke afspraak.

Ben jij als professional al geïnteresseerd in dōTERRA maar wil je er meer van weten, wil je er meer mee werken én wil je jouw cliënten/patiënten zo goed mogelijk helpen dan ben je bij ons ook aan het goede adres. Wij helpen je graag met meer informatie én praktische tips. 

 

Waarom wij werken met de producten van dōTERRA

Wij zijn enthousiast over de resultaten die we bereiken met de producten van dōTERRA. Zowel met de essentiële oliën, supplementen als de producten voor persoonlijke verzorging. 

dōTERRA heeft diverse voordelen ten opzichte van andere essentiële oliën. De drie belangrijkste kenmerken op een rij.

1. CPTG-keurmerk
dōTERRA levert als enige bedrijf ter wereld etherische olie met het CPTG-keurmerk. Dit betekent dat de olie die dōTERRA levert gegarandeerd 100% puur en van therapeutische kwaliteit is. Om deze garantie te kunnen geven wordt elke olie op 3 momenten in het productieproces op 8 verschillende manieren getest. Onder op elk flesje etherische olie dat dōTERRA verkoopt staat een code waarmee je op www.sourcetoyou.com de uitslag van die tests kunt zien.

2. Co-Impact Sourcing
dōTERRA werkt wereldwijd samen met telers en distilleerders om niet alleen op korte termijn, maar juist ook op lange termijn voldoende pure etherische olie met therapeutische kwaliteit te kunnen leveren. dōTERRA geeft hen faire prijzen en stimuleert duurzame teeltwijzen. Het meest indrukwekkende voorbeeld dat wij kennen is een groep telers die door dōTERRA betaald werd om planten een paar jaar met rust te laten.

3. Healing Hands Foundation
Veel etherische oliën worden gewonnen uit planten die het beste groeien in de armste landen ter wereld. Via de Healing Hands Foundation ondersteunt dōTERRA de lokale gemeenschappen van de telers en distilleerders in deze landen o.a. met voorzieningen op het gebied van drinkwater, sanitair, gezondheidszorg en onderwijs.

Pure dōTERRA Essentiële Oliën met CPTG Kwaliteitstesten

CPTG Kwaliteitstesten

De puurheid van een essentiële olie is de allerbelangrijkste eigenschap. Als een essentiële olie niet zuiver is, betekent dit dat je het risico loopt om ziektekiemen, zware metalen of andere middelen op of in je lichaam te brengen, wat irritatie, negatieve effecten of zelfs ziekte kan veroorzaken. Zonder een geaccepteerde standaard voor de kwaliteit van essentiële olie heeft dōTERRA haar eigen testproces ontwikkeld, dat CPTG Certified Pure Tested Grade® wordt genoemd. Het CPTG-proces certificeert dusdanig dat er geen toegevoegde vulstoffen, synthetische ingrediënten of schadelijke stoffen in de essentiële oliën zitten. 

oranges

Voordat het CPTG®-proces begint

De juiste teelt-, oogst- en distillatiemethoden zijn ook van cruciaal belang voor het behoud van de zuiverheid. Slechte productiepraktijken en de ontwikkeling van synthetische essentiële oliën wijzen erop dat het onmogelijk is om een zuivere essentiële olie nauwkeurig te identificeren zonder wetenschappelijke analyse. Een adequate analyse van de bestanddelen van een essentiële olie is een van de meest uitdagende en gedetailleerde aspecten van kwaliteitsborging.

Weten welke van de vele verschillende soorten van een bepaalde plant de meest diepgaande therapeutische gezondheidsvoordelen biedt, is de eerste stap in het produceren van essentiële olie van de hoogste kwaliteit. Op basis van de expertise van botanici, chemici en professionele gebruikers worden botanische materialen zorgvuldig geselecteerd op hun natuurlijke concentraties van actieve aromatische verbindingen.

Het verzorgen van planten in de meest gunstige omgeving en het zorgvuldig oogsten en transporteren van plantaardig materiaal voor verwerking zorgt voor een optimale opbrengst van zuivere en krachtige essentiële oliën.

De CPTG-tests

De CPTG-tests beginnen onmiddellijk na de distillatie, waarbij elke olie wordt beoordeeld op haar chemische samenstelling. Een tweede testronde wordt uitgevoerd in onze productiefaciliteit om er zeker van te zijn dat de gedistilleerde en geteste olie dezelfde essentiële olie is als de ontvangen olie. Een derde evaluatie van de chemie van de olie wordt uitgevoerd in een driefasenprocedure, aangezien de oliën worden verpakt in de flessen die de consument gebruikt. Elk van deze tests bevestigt dat de essentiële olie vrij is van verontreinigingen en onverwachte veranderingen tijdens de productie.