fbpx

Een symphonie van je gehele lichaaam 

Ons hele lichaam is in balans. Alles werkt met elkaar samen als een goed klinkende symfonie. Ook wel homeostase genoemd. Als het even wat minder gaat hebben we ons zelfherstellend vermogen om die homeostase, de balans, weer terug te brengen. Als het goed is tenminste! Helaas is ons lichaam tegenwoordig vaak niet vitaal genoeg meer om dit zonder hulp te kunnen. Stress, in de breedste zin des woords, is hiervan de grootste boosdoener.

Wij werken met een ‘layering techniek’ die helpt de balans in het lichaam te herstellen. Met een rugzak van twintig jaar massage ervaring als fysiotherapeut brengen we in deze behandeling de kennis vanuit verschillende stromingen samen.

De essentiële oliën worden volgens een bepaald protocol aangebracht op de rug en de voeten waarbij iedere olie zijn eigen werking heeft. 

“Breng balans en harmonie in jezelf terug. Zowel fysiek, emotioneel en spiritueel.”

Hoe werkt een massage, of inwrijving?

In de meeste gevallen wordt een behandeling één tot drie keer gegeven. Soms zijn drie behandelingen binnen één week genoeg om het juiste effect te behalen. 

Welk protocol voor jou het beste werkt bepalen we aan de hand van jouw vragen en wensen.

Hou met massage altijd rekening met ontgiftingsverschijnselen (bv moeheid, misselijk, verergering van de klachten).

Bij deze massages werken we voornamelijk via de meridianen langs de ruggengraat. Dit vanwege de vloeistof die door het ruggenmerg van en naar onze hersenen loopt. Deze is de directe verbinding met ons zenuwstelsel en onze hersenen. 

Voor welke aandoeningen zijn deze protocollen geschikt?

De klachten of aandoeningen die behandelt kunnen worden via deze protocollen zijn zeer divers en strekken van algemene ondersteuning, naar ondersteuning van het immuunsysteem tot fysieke klachten. 

Er zijn diverse protocollen die voor verschillende doeleinden worden ingezet.

Kun je extra energie gebruiken?

Zou je je wel wat energieker willen voelen in plaats van zo kwakkelig en altijd maar ziek te worden of te zijn!? Heb je interesse in een behandeling of heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen? Neem dan contact op om je vraag te stellen of om meteen een eerste afspraak te maken.

De kosten voor deze behandeling zijn ongeveer €30, maar variëren vanwege het gebruik van de oliën (alle oliën die wij gebruiken hebben een andere waarde). 

GUN JEZELF BALANS