fbpx

Puur natuur…

…. zuiver en veilig. Met het hart op de juiste plaats.

Waarom wij kiezen voor producten van dōTERRA?

  • Ten eerste is dōTERRA het grootste etherische oliën bedrijf ter wereld, hun producten zijn puur, zuiver en veilig.
  • Ten tweede stelt dōTERRA je in staat om op een natuurlijke wijze met je gezondheid en je welzijn aan de slag te gaan.
  • Als derde is de klantenbinding van dōTERRA bijzonder: 65% van de mensen die voor de producten van dōTERRA kiezen blijven dit doen. Om de doodeenvoudige reden dat ze heel erg goed zijn.
  • En als laatste maar zeker niet onbelangrijk: Met telers van over de hele wereld werkt dōTERRA intensief samen om daar te oogsten waar planten het beste groeien. Ze werken zonder bestrijdingsmiddelen of kunstmest en werken écht samen met de lokale bevolking! (Wil je meer weten, kijk dan op SourceToYou en Healing Hands.)

Kwaliteit / CPTG-keurmerk

dōTERRA levert 100% pure etherische oliën met een CPTG-keurmerk (Certified Pure Therapeutic Grade®) die wordt gecontroleerd door een onafhankelijk laboratorium. Dit houdt in dat de producten vrij zijn van pesticiden, vullers, schadelijke toevoegingen en synthetische ingrediënten.

De planten waaruit de oliën worden gedistilleerd worden specifiek voor dōTERRA gekweekt. Het hele proces wordt van begin tot het eind gecontroleerd en meerdere malen getest. Als klant kun je altijd achterhalen waar jouw olie vandaan komt. Ga naar SourceToYou voer het nummer (op de bodem van het flesje) in en je ziet exact waar het vandaan komt.

De planten die worden gebruikt voor de olie destillatie groeien in gebieden waar ze van origine horen te groeien of goed gedijen. De boeren en telers weten hoe ze moeten werken met de planten, dōTERRA helpt ze zo nodig om het nog beter te doen. En dōTERRA probeert ook lokaal de olie te destilleren zodat de inkomsten hiervan ook zoveel mogelijk lokaal blijven. Doordat dōTERRA het hele proces in eigen beheer heeft en dus zelf teelt met hulp van lokale boeren en telers weten ze ook zeker dat er 100% pure olie wordt ingekocht zonder bestrijdingsmiddelen en meststoffen.

WELKE KEUZE MAAK JIJ?

Tegenwoordig kun je in iedere winkel, op internet en beurzen etherische oliën kopen. Maar vraag jezelf eerst eens af waar jij voor wilt kiezen. Ga je voor goedkoop en een lekker geurtje, of ga je voor kwaliteit?
Die laatste is waarschijnlijk duurder in aanschaf maar wel 100% puur waardoor veel krachtiger, efficiënter én zuiniger in gebruik. Je kiest daarmee gelijk voor eerlijk en rechtvaardig en écht duurzaam. 

Heb je interesse in de producten van dōTERRA?  Hoe jij ze aanschaft kun je zelf kiezen.

  1. Je wordt ‘gewoonklant en koopt af en toe een flesje olie via de webshop. Je betaald dan de normale consumentenprijs.
  2. Of je schrijft je in en wordt zo ‘vaste klant‘ en je koopt producten wanneer jij dat wilt. Standaard met minimaal 20% korting. De keus is geheel aan jou, je zit nergens aan vast.
  3. Wil je meer oliën uitproberen en op maandelijkse basis kopen en zo mee doen aan het vaste klanten systeem? Ook dat kan.
  4. Of wil jij graag andere mensen helpen en wil je daar samen met ons mee aan de slag? Ook dat kan. Lees dan hier verder.

Heb je interesse? Stuur ons dan een berichtje.

De producten van dōTERRA kopen doe je niet alleen voor jezelf. Door deze producten te kopen maak je ook ergens in de wereld een verschil. 

De dōTERRA Healing Hands Foundation® werkt wereldwijd om mensen en gemeenschappen in staat te stellen een positieve verandering te realiseren. Door partnerschappen aan te gaan, door bijpassende ondersteuning voor Wellness Advocate Projects te leveren en door het faciliteren van gemeenschapsontwikkelingsprojecten in Co-Impact Sourcing®gebieden, krijgen mensen meer mogelijkheden en worden levens veranderd.