fbpx

Wie zijn wij?

Patrick en Aranka, al meer dan 30 jaar een team dat samen heel wat stormen heeft doorstaan.
Ouders van twee kinderen, 20 en 18 jaar en personeel van een hele lieve eigenzinnige poes.
Beiden hebben een droom die ze graag willen verwezenlijken.
De natuur en dōTERRA spelen daarin een centrale rol.

Aranka Reeuwijk

De fascinatie voor kruiden zat er bij Aranka (1968) al vroeg in. Als jong meisje had ze het liefst een grote heksenketel gehad om drankjes in te maken. Een homeopathisch kruidenboek dat bij haar ouders in de kast stond trok haar vanaf dag één al aan en heeft ze ontelbare keren geïntrigeerd zitten lezen. Niet voor niks dat ze enthousiast werd toen een vriendin haar attent maakte op etherische oliën.

Hoewel, het was hun dochter die aandrong naar een informatiemiddag te gaan. Ze had namelijk gelezen dat je met deze oliën ook kon koken en bakken en dat leek haar wel wat. Het werd liefde op het tweede gezicht.
Aranka zet de oliën zowel privé als binnen haar werk als coach in en kan zich eigenlijk niet voorstellen dat ze ooit zonder heeft geleefd.
Vanuit eigen ervaring merkt ze dat ze veel meer doen dan alleen maar lekker ruiken. Met name de emotionele ondersteuning ervaart ze als zeer waardevol, zeker in haar werk.

Aranka WERKTE 20 jaar als antroposofisch fysiotherapeut, IS ruim 15 jaar hartcoherentie- en biofeedbacktherapeut. Opgeleid tot CSR coach en systemisch/familie opsteller. HEEFT een aantal jaren binnen het bedrijfsleven met stresspreventie gewerkt en gooide in 2013 het roer om en ging zich volledig richten op coaching van alleengeboren tweelingen, SCHREEF twee boeken, RICHTTE een stichting op. BEGELEID mensen in hun proces naar meer vitaliteit en energie met ondersteuning van etherische oliën en middels opstellingen en de Gallup Strengths.

Patrick Reeuwijk

Patrick (1970) was al jong geïntrigeerd door de natuur. Zo las hij toen al boeken over het herkennen van planten en dieren en was graag buiten. Zijn brede belangstelling voor wetenschap en natuur bracht hem een mengeling van kennis over ons verleden, archeologie, de natuur en oude technieken. Zo kwam hij uit bij experimentele archeologie en bushcraft.

Meer dan 30 jaar betrokken bij organisaties die zich bezig houden met experimentele archeologie. WAS directeur van Veluws Museum Hagedoorns Plaatse en voorzitter bij Archeologisch Openluchtmuseum Erve Eme in Zutphen. IS NU directeur bij museum Het pakhuis.
In zijn vrije tijd is hij actief als imker; de bijzondere samenleving van bijen intrigeert hem mateloos. Elke bij heeft zijn eigen rol, ze kunnen niet zonder elkaar overleven. Een mooi voorbeeld voor ons mensen. Ook wij hebben elkaar nodig om te kunnen overleven.
Patrick ORGANISEERT workshops en trainingen voor mannen die hun man-zijn willen (her)ontdekken. 

Binnen Altijd Lekker in je Vel.nl verricht hij met name ondersteunende taken. Patrick werd geraakt door de bijzondere werking van etherische oliën tijdens zijn herstel na een burn-out. Hij was een overtuigd “ongelovige” die niets hebben moest van hocus-pocus-olietjes.
Zijn persoonlijke ervaringen met producten van dōTERRA hebben hem volledig overtuigd. Sterker nog, de producten zijn niet meer uit zijn leven weg te denken omdat die hem dagelijks zo krachtig ondersteunen.

“Ik wil graag een centrum opzetten waar mensen met vroegkinderlijk trauma terecht kunnen voor complementaire zorg zodat ze werkelijk geholpen worden.” 

“Ik wil mensen hun ogen openen voor de schoonheid van de natuur om ons heen. We rennen met z’n allen maar door en kijken niet goed om ons heen.”