Deprecated: Hook elementor/widgets/widgets_registered is sinds versie 3.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan elementor/widgets/register. in /home/lekkerinjevelcoach.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5758

Deprecated: Functie Elementor\Widgets_Manager::register_widget_type is sinds versie 3.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan register. in /home/lekkerinjevelcoach.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 5383
Nieuws - Altijd Lekker in je Vel.nl

Nieuws

PRECIOUS FLORALS COLLECTION

De doTERRA Precious Florals Collection bevat vijf 4 ml rollers van de meest verleidelijke essentiële oliën die er zijn. Ze worden gecombineerd met gefractioneerde kokosolie en hebben een prachtig aroma. De Precious Florals Collection met doTERRA Rose Touch, doTERRA Jasmine Touch, doTERRA Neroli Touch, doTERRA Blue Lotus Touch en doTERRA Magnolia Touch combineert veel van de meest waardevolle essentiële bloemenoliën uit de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor jezelf of een speciaal persoon, geef het geschenk van de Precious Florals Collection van doTERRA.

Leden kunnen van 1 tot en met 30 april 2020 genieten van de doTERRA Precious Florals Collection

NAAR ONZE WEBSHOP

ACTIE BEPERKTE TIJD BESCHIKBAARKRUIDENTHEECOLLECTIE

Deze unieke losse kruidentheemelanges bevatten geselecteerde essentiële oliën voor extra voordelen. De set bestaat uit doTERRA’s Citrus Fusion en Herbal Fusion losse theemelanges, twee decoratieve theebussen en een theehouder. De Herbal Fusion Thee bevat CPTG Bergamot essentiële olie met een vleugje citrus, kamille en rozenblaadjes, en de Citrus Fusion Thee bevat CPTG Citroen en Wilde Sinaasappel essentiële oliën, gember en vlierbes. De toegevoegde bonus van de theehouder betekent dat je kunt genieten van losse thee zonder de rommel.

Leden kunnen met deze LTO van 1-30 april 2020 genieten van de Kruidentheecollectie. Zo lang de voorraad strekt.

NAAR ONZE WEBSHOP

50/50 ENROLMENTACTIE

Hoe te verkrijgen

 1. Meld je aan als nieuwe doTERRA Wellness Advocate of Wholesale Customer en plaats tussen 1 en 15 April 2020 een aanmeldbestelling van 100 PV. Stuur ons een mail, we nemen contact met je op en schrijven je in. Dat is snel en gemakkelijk geregeld.
 2. De aanmelder en het aangemelde lid ontvangen BEIDE 50 productpunten!

Regels en Voorwaarden

 • Indien bestellingen of items onder de eis van 100 PV komen doordat deze worden teruggestuurd, dan vervalt de kwalificatie. 
 • Aanmeldbestelling: Een aanmeldbestelling is de eerste bestelling die geplaatst wordt door een nieuwe Wellness Advocate of Wholesale Customer als ze zich aanmelden inclusief het welkomstpakket. 
 • PV staat NIET gelijk aan het bedrag van de bestelling. Voor het voltooien van de aanmeldbestelling dient de Wellness Advocate of Wholesale Customer te controleren dat de bestelling 100 PV of meer bedraagt. 
 • Zodra aanmeldbestellingen eenmaal zijn geplaatst, kunnen ze niet worden aangepast of worden gecombineerd om in aanmerking te komen voor de actie. 
 • Er is geen limiet voor inschrijvers die punten verzamelen met deze actie. 
 • Aanmeldbestellingen die buiten de aanmeldperiode worden geplaatst tellen niet mee als kwalificerende aanmeldingen voor de actie. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. 
 • Betalingen via bankoverschrijving dienen uiterlijk (10 mei 2020) te zijn ontvangen om mee te kunnen tellen voor de actie. Hierin worden geen uitzonderingen gemaakt.
 • Reactivaties tellen NIET meer voor deze actie. Een reactivatie is een individu die eerder was aangemeld als Wellness Advocate en zijn of haar account weer opnieuw wil activeren. 
 • Elke enrolment kit telt mee voor deze actie zolang de kit een waarde van minimaal 100 PV of meer heeft. 
 • Let erop dat je je aan al deze richtlijnen houdt als je in aanmerking wilt komen voor de actie. 
 • Voor iedereen die zich in april kwalificeert voor de actie: de punten zullen op 20 mei 2020 worden toegevoegd aan de accounts van de leden.

Indien je denkt dat je in aanmerking komt voor deze actie, maar de punten niet hebt ontvangen, neem dan uiterlijk 30 mei 2020 contact op met de Klantenservice. Er worden na deze datum geen uitzonderingen gemaakt.

Eucalyptus is het product van deze maand (april 2020)!
Ontvang GRATIS 15 ml Eucalyptus door tussen 1-15 april 2020 een LRP-bestelling van minimaal 125 PV te plaatsen.
Gewonnen uit eucalyptusbladeren, de etherische olie van eucalyptus heeft talloze toepassingen en voordelen. De unieke chemische samenstelling heeft kalmerende eigenschappen. Laat na een lange dag gespannen gevoelens los door Eucalyptus in je diffuser te doen. De geur bevordert gevoelens van ontspanning en bereidt je voor op een betere nachtrust.

10% KORTING – GEMBER (15 ML)

Gember essentiële olie wordt via ons Cō-Impact Sourcing™ model in Madagaskar en Kenia ingekocht. Er is ongeveer 0,4 kg tot 0,9 kg gemberwortel nodig om een flesje olie van 15 ml te maken. We werken met honderden kleine boeren die “out-growers” worden genoemd om onze olie te distilleren als de wortelstokken vers zijn, kort na de oogst. Dit resulteert in een beter chemisch en aromatisch profiel. Geniet van de geurige, kalmerende eigenschappen van Gember essentiële olie, of voeg toe aan zoete en hartige recepten voor een verwarmende smaak. Heb je inspiratie nodig? Probeer dan ons recept hieronder.

De 10% korting wordt vermeld in de getoonde prijs. 10% korting is niet van toepassing op bestellingen waarbij punten worden ingewisseld.