fbpx

Kom bij ons team!

Ont-wikkel jezelf

 Met een eigen klanten-account maak je automatisch deel uit van ons team en heb je de mogelijkheid om een eigen business op te starten. Wij staan volledig tot je beschikking wat betreft informatie verstrekken en ondersteuning. Zeker in deze tijd kan het fijn zijn om iemand te hebben waar je met je vragen terecht kunt. Waar mogelijk helpen we jou met je persoonlijke ontwikkeling, het neerzetten van je product, aantrekken van klanten, veranderen van je website, hoe gebruikt te maken van social media…. en geven je advies en tips hoe het beste uit jezelf en je eigen account te halen. 

Kom jij ons team versterken?
Vier redenen waarom je ‘JA’ zou moeten zeggen.

Wij nodigen je graag uit om deel uit te maken van ons succesvolle en gezellige team en een eigen business op te bouwen.  We geven je zes redenen waarom je ‘JA’ zou moeten zeggen.

 1. Word onderdeel van een team waarin je wordt uitgedaagd het mooiste uit jezelf te halen, kunt groeien en je dromen kunt gaan verwezenlijken. 
 2. Waar je onderdeel uitmaakt van een groep mensen die stuk voor stuk kritisch zijn en die heel bewust hebben gekozen voor ondersteuning middels natuurlijke producten. 
 3. Een team dat onder andere bestaat uit coaches, therapeuten, verpleegkundigen en winkeliers.
 4. Maar ook een team is van co-creatie waarbij we ieders kwaliteiten helpen te ontplooien, we samen werken en we elkaar met respect ondersteunen en coachen.
 5. Een team met mensen die heel bewust kozen om de producten van dōTERRA te gaan gebruiken vanwege de hoge standaard.
 6. Een team dat graag de energie verhoogt en de wereld mooier en lichter wil maken. 

Mogelijkheid om zowel persoonlijk als financieel
te groeien en een eigen team op te bouwen. 

 

 • Heb je minimaal TIEN UUR in de week tijd?
 • Werk je graag met NATUURLIJKE PRODUCTEN en NATUURLIJKE OPLOSSINGEN voor je lichaam?
 • Ben jij op het punt gekomen dat jij jezelf een NIEUWE KANS wilt geven en jezelf in de wereld wilt zetten?
 • Ben je goed EIGENWIJS, CREATIEF en hou je van ZELFSTANDIG werken maar nodigt het idee van een team je tegelijk ook uit? 

Spreekt dit je aan en heb je vier keer JA, neem dan contact met ons op zodat we je kunnen vertellen wat de mogelijkheden voor jou zijn. Of lees eerst nog even door.

It’s difficult to follow your dream. It’s a tragedy not to.

Wat bieden wij?

 • Wij helpen je bij het ontwikkelen van jezelf en jouw bedrijf. Een eigen business opbouwen bij dōTERRA vraagt meer dan alleen een bedrijf hebben; je zult ook met jezelf aan de slag gaan. In ons team zit een diversiteit aan mensen die elkaar graag helpen hun eigen potentieel te ontdekken én verder te ontwikkelen. Daarnaast krijg je via ons de mogelijkheid om een van de beste persoonlijkheidstest te doen om zo jouw top 5 kwaliteiten te leren kennen. Hieronder zie je de meest voorkomende kwaliteiten van ons team.
 • Word onderdeel van ons gezellige en bewuste team vol coaches en therapeuten. Een team met ondernemende mensen die een andere kijk op de wereld hebben en gezondheid en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Samen met ons team organiseren we workshops (live en online) om iedereen naar een hoger level te tillen, om de producten beter te leren kennen en om je eigen bedrijf (verder) te ontwikkelen.
 • Als kers op de taart bieden we jou op deze manier bijzondere mogelijkheden voor financiële groei.
  dōTERRA is geen “easy-peasy” bedrijf waar je gemakkelijk geld mee gaat verdienen. Je zult vooral in het begin tijd en energie moeten investeren. Maar als je dat kunt én doet dan kun je samen met ons onderdeel zijn van dōTERRA en -naast ook je persoonlijke groei- financieel eindeloos groeien. Met je dōTERRA business bouw je als het ware een eigen financiële pijplijn voor jouw toekomst. 

INTERESSE? Mail ons en wordt onderdeel van een professioneel team met bijzondere kwaliteiten!