fbpx

INLEIDING LEKKERDER IN JE VEL MET JE HARTRITME

Gefeliciteerd!

Super leuk dat je mee gaat doen met deze tien weekse online training “Lekkerder in je vel met je eigen hartritme”. Dit gaat je zó veel moois opleveren.

In deze online training gaan we je alles leren om lekkerder in je vel te zitten met behulp van je eigen hartritme. We gaan je uitleggen wat hartcoherentie is, wat jij er mee kunt, hoe je het kunt toepassen en wat het je oplevert.

Wat deze online training verder uniek maakt is dat je de wekelijkse oefeningen kunt versterken door ze te combineren met etherische oliën. Wij hebben namelijk gemerkt dat etherische oliën je enorm kunnen ondersteunen in bepaalde processen. Klinkt dit gek? 
Etherische oliën zijn de meest basale elementen van een plant waarmee die zich beschermt tegen de buitenwereld. En deze oliën met hun bijzondere werkingen zijn ook voor jou beschikbaar en toepasbaar. Samen met de hartcoherentie vormen ze een krachtig team dat jou naar een hoger level kan tillen.

Klik op de link voor de podcast voor deze week. Luister hem helemaal af. Dat raden we je sowieso aan om iedere week te doen. Zo nodig luister je gedurende de week nog een keer mocht je daar behoefte aan hebben. 

Stel jezelf deze week de volgende vraag: Wat zou ik met deze online training willen bereiken? Wat is er over negen weken veranderd of helder geworden? Wat levert deze training mij op?

En schrijf dit op in een schriftje wat je gedurende de training voor al je inzichten kunt gaan gebruiken. 

Selecteer lijst(en):

Om vanaf nu de komende negen stappen iedere week in je mailbox te ontvangen moet je nog één klein dingetje doen. Namelijk, je naam en email adres noteren en op de knop drukken. Je ontvangt dan iedere week een mail met de informatie voor die week.

Hoe gebruik je de etherische oliën tijdens de training?

Je kunt een druppeltje in een glas water doen en deze op je nuchtere maag opdrinken. Let wel op, intern gebruik mag alleen met de olie van doTERRA. Van deze oliën weten wij namelijk zeker dat ze 100% puur, veilig en geschikt zijn om in te nemen. Gebruik van andere merken tijdens de training (intern) zijn op eigen risico. 

De tweede manier van gebruik is aromatisch; dat betekent dat je een druppeltje op je hand druppelt, even in je handen wrijft en dan met beide handen voor je neus de geur diep inademt. Via je neus wordt de geur naar de receptoren in je hersenen gestuurd en geregistreerd. Deze manier noem je ‘cuppen’.

Een derde manier van gebruik is topisch. Dit betekent dat je de olie op je huid aanbrengt. In de meeste gevallen doe je dit met een draagolie (bv. kokos of amandelolie) omdat de olie puur op je huid soms te sterk is. In deze training zullen we van deze manier geen gebruik maken tenzij anders vermeld.

De vierde manier waarop je de olie tijdens deze training kunt gebruiken is via een diffuser. Dat is een apparaat die middels piepkleine waterdruppels de olie in de lucht verdampt. Zo verspreid de geur zich in je kamer waardoor je er langer van kunt genieten en op een meer indirecte manier inademt. 

Lemon
Zij die geeft, hij die geeft. Onverstoorbaar, moedig en sterk. Uitdagend, totdat het klopt.

Deze week begin je iedere morgen met de Lemon olie.

Je staat aan de start van een cursus die negen weken iedere dag aandacht verlangt. Dat vraagt nogal wat van je doorzettingsvermogen. Bij het leren van iets nieuws, is de Lemon olie een mooie ondersteuning. Een olie die je focus geeft, wakker maakt en helpt om je beter te concentreren. Hij is daarnaast verfrissend, is een echte energizer en heeft een reinigend effect.

De Lemon olie is bij uitstek een olie om te gebruiken als je nieuwe dingen gaat leren. Vandaar dat we starten met deze olie, gemaakt van de schil van de Siciliaanse citroenen. Hoe je de lemon kunt gaan gebruiken hoor je in de podcast.

Iedere week delen we een afbeelding die speciaal door een teamlid van ons is gemaakt. Afgestemd op de olie van de week. We nodigen je uit om iedere week even naar deze tekening te kijken. Het is een techniek waarbij je van alles kunt ontdekken in de schildering. Wat doet deze bijvoorbeeld met jou, wat zie je er in, wat roept het in je op. Een extraatje in deze training!