fbpx

Disclaimer

Deze website is informatief van aard en de verstrekte informatie op deze website wordt met de grootste mogelijke zorg samengesteld en geregeld aangevuld en/of aangepast.

Altijd Lekker in je Vel.nl neemt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de posts of comments die worden gedaan door derden op  Facebook en Instagram op de pagina’s van Altijd Lekker in je Vel.nl.

Deze website is niet bedoeld om diagnoses te stellen, ziekten vast te stellen of claims te doen ter genezing van ziektes. De producten waarmee wij werken zijn niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziekten. De informatie die geplaatst word op de website is geenszins bedoeld als vervanging voor medische raad van professionele artsen.

Ondanks dat de producten zuiver zijn bestaat er een mogelijke wisselwerking tussen medicijnen. Let met name in de zwangerschap en bij gebruik van bloedverdunners goed op welke olie veilig te gebruiken is.

De producten waarmee wij werken zijn géén geneesmiddel maar kunnen worden ingezet ter ondersteuning. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de etherische olie gaat gebruiken.

Let er op dat je alleen 100% pure etherische oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van dōTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket.

Etherische oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de etherische olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie.

Altijd Lekker in je Vel.nl aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor enig letsel en/of materiële schade dan wel immateriële schade voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

dōTERRA is a registered trademark of dōTERRA Holdings, LLC.

“These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent disease.”

© 2015 dōTERRA Holdings, LLC, 389 S. 1300 W., Pleasant Grove, UT 84062.

All rights reserved www.doterra.com

dōTERRA is a registered trademark of dōTERRA Holdings, LLC.