fbpx

DAAR HEBBEN WE EEN OLIE VOOR!

Een ieder die ons een beetje kent zal dit zinnetje wel eens uit onze mond hebben horen komen. ‘Daar hebben we een olie voor!’ 
En hoe hocus pocus en bijna-te-mooi-om-waar-te-wezen dit ook klinkt, het is wel zo. Er zijn nou eenmaal heel veel etherische oliën die ieder hun eigen kracht hebben.

En tot 28 februari kun je met extra korting zelf mooie oliën in huis halen. 

BOGO tijd!

Voor mensen die al bekend zijn met doTERRA is dit een bekende afkorting. ‘Buy One Get One’. Koop een product en krijg een ander er gratis bij. Er zijn deze week vijf oliën waar je een andere olie gratis bij krijgt. 

Bestel een Yarrow Pom en krijg de Salubelle er bij. Twee prachtige producten die meer voor je kunnen doen dan ‘alleen maar’ je huid er stralender uit laten zien. 

Of wat dacht je van de Smart & Sassy en Grapefruit? Zeker als jij er voor kiest om te detoxen dan zijn deze twee fijn om in huis te hebben. Niet alleen heerlijk in je water maar ook nog een hele goede ondersteuning voor de je stofwisseling.
En vergeet dan ook de Serenity en Cedarwood niet. Als je iemand bent die moeite heeft om de dag los te laten dan zijn deze fijn om in huis te hebben. 

LTO (Limited time only)

Deze keer zijn er ook een drietal oliën die alleen deze week te bestellen zijn. De Island Mint, de Air-X en Northern Escape. Aangezien veel mensen hier al langere tijd op zitten te wachten verwachten we dat ze hard zullen gaan. Wacht dus niet tot het allerlaatst om ze te bestellen. 

Extra zoomcall

Voor onze teamleden zullen we dinsdag 22-2 een extra zoomcall houden om meer informatie te geven over deze producten. 

Patrick & Aranka