fbpx

Personal coaching

Hey, Hoi!

Ik ben Aranka.

Therapeut, coach, trainer met een voorliefde om anderen in hun kracht te zetten en de eerste Unleash Your Strengths coach in Nederland. Het geeft mij energie als ik mij kan verbinden met mensen die ik mag helpen om vooruit te komen in het leven. 

Ik hou er van om ingewikkelde materie in hapklare stukjes op te knippen en ben graag in beweging. Als echte influencer ben ik in mijn hoofd al vaak tien stappen voor op de rest en leg ik lijntjes die voor anderen (nog) onzichtbaar zijn. 

Ik ben twintig jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut waarbij voor mij de verbinding tussen lichaam en psyche onafscheidelijk waren. Ruim zestien jaar ervaring met hartcoherentie, achtergrond als CSR coach en biofeedback therapeut.
Bovenal ben ik hoogsensitief, intuitief & empathisch en weet ik snel de vinger op de zere plek te leggen.

En ik ben een groot fan van de Gallup Strengths en daarnaast verslaafd aan etherische oliën.

Een batterij die veel te snel leegliep

Zo voelde ik mij vaak. Ik ging van altijd moe en ziek-zwak-en-misselijk, naar vitaal en bruisend van energie. Naast alles wat ik al doe heb ik in 2022 de opleiding bij Eddie Villa afgerond en mag mij nu de allereerste Unleash Your Strengths coach van Nederland noemen.
Jou coachen mbv de Strengths om je talenten te helpen ontdekken en eigen te maken zodat je volledig in je eigen energie komt is één van mijn levensmissies. Via deze link kun je de Nederlandse versie van Eddie Villa’s e-boek aanschaffen. 

 

Alles begint met de eerste stap

Mijn belangrijkste eerste stap was jaren geleden. Uit mijn comfortabele leven als fysiotherapeut stappen. Ik voelde een sterke kracht om wat anders te gaan doen. Los van het keurslijf van verplichtingen uit verzekering en beroepsvereniging. 

Ik wilde graag mensen begeleiden bij kleine, maar oh zo essentiële stappen in hun leven. Nog steeds, en misschien wel meer dan ooit, wil ik mensen helpen cruciale stappen te zetten die een blijvende impact hebben op hun leven en algehele gezondheid. Daarbij kijk ik graag naar de bron. En dat is vaak de eerste 1000 dagen van ons leven.

Gezondheid en welzijn staan ​​centraal in wie ik ben.
Jarenlang heb ik geworsteld met mijn lage energie level.
Het koste mij altijd veel moeite om uitgerust wakker te worden en goed geaard in mijn lichaam te zijn.

Nadat ik de oorzaak van dit energie tekort had ontdekt, zette ik stappen om mijn eigen pad te volgen en zo mijn energie te verhogen. Hierdoor ben ik zowel fysiek en emotioneel als spiritueel en financieel gegroeid.

Sinds 2016 ben ik mij gaan verdiepen in de wereld van planten en oliën. En wat ik niet had verwacht, maar wel had gehoopt, was dat er van alles in mij veranderde.

Wat is de Gallup Clifton Strengths?

Naast dit ben ik dus een groot fan van de Gallup Clifton Strengths. Een test die meer is dan alleen maar een persoonlijkheidstest. De Gallup Clifton Strengths zijn een levens veranderend hulpmiddel om je te helpen je volledige potentieel te maximaliseren.

Een (online) test waarmee je jouw unieke talenten helder krijgt zodat je werkelijk kunt gaan doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen. Ik ben in 2021 de opleiding gestart bij Eddie Villa zodat ik deze manier van coachen binnen mijn al bestaande coaching in kan zetten.

Word de ster die je bent in plaats van de zoveelste all rounder die alles een beetje kan.

De afgelopen jaren werd ik uitgedaagd, uit mijn comfortzone getrokken en voelde ik dat er van binnen in mij van alles gebeurde. Door de etherische oliën en supplementen die ik ging gebruiken, maar ook door dagelijks bezig te zijn met de Strengths. Er is zo veel positief veranderd in mijn leven. Ik coach jou graag bij het ontcijferen van jouw talenten.

Vaak zoeken we op de meest onmogelijke plekken naar antwoorden maar ligt de oplossing zo voor de hand en dichtbij. Ik kan zeggen dat mijn leven aardig is getransformeerd. En dat is iets wat ik jou ook gun!

Wie ben jij?

 • Je hebt diverse fysieke klachten
 • Bent best wel hoogsensitief 
 • Perfectionisme en controle zijn stiekem je beste vrienden
 • Je doet te veel, zelfs vaak twee dingen tegelijk
 • Maar eigenlijk heb je te weinig energie en loop je snel leeg
 • Net zoals je bankrekening. Wat meer financiële ruimte zou fijn zijn
 • Maar ja, je vindt het een hele uitdaging om zichtbaar te zijn.

Wat is je wens?

 • Je eigen plek volledig innemen
 • Waardoor je meer in je eigen kracht komt te staan 
 • Dit geeft je meer energie
 • Zodat je kunt doen waar je blij van wordt
 • Namelijk, werken en leven vanuit jouw kwaliteiten
 • Je leven zal moeitelozer gaan wat jou letterlijk nog meer energie en tijd oplevert
 • En je groeiende financiële ruimte helpt je om jouw dromen te verwezenlijken

Oké …… er was een deel van mij die het stom vond om mijn persoonlijke reis met de rest van de wereld te delen (want dat was wat ik onder andere deed met blogs en boeken). Maar in plaats van dat ik voor gek werd verklaard kreeg ik van duizenden mensen prachtige reacties.
Dit was het begin van mijn nieuwe leven. Meer energie, minder moe.
Ik realiseerde me toen dat, wilde ik echt vol energie in het leven staan, ik nog een stapje mocht zetten. Nog dieper in mijzelf mocht zakken. En dat heb ik gedaan!

Als het gaat om onze individuele gezondheid en welzijn, hoeven we eigenlijk ‘alleen maar’ contact te maken met ons diepste zelf. In ons zit een hele bak met kennis en talent. Als je die durft te ontwikkelen en naar durft te luisteren dan gaan er deuren open!

Mijn grootste passie is om andere mensen, zoals jij,
te helpen vooruit te komen en daarbij alle vrijheid en mogelijkheden te zien die er al zijn.

 

Ook jij kunt een vitaal, energiek en gelukkig leven creëren.

Laat het mij weten als je een JA voelt en ik je mag helpen.
Kosten voor een Strengths Analyse (1 uur) zijn €98, incl btw. Coaching met de Strengths is €175. Tijdens een geef ik jou informatie over jezelf en hoe je jouw talenten dagelijks in mag gaan zetten. In vervolgsessies gaan we dieper in op hoe jij jouw talenten gebruikt en hoe sommige van deze talenten jou tegenhouden om de beste versie van jezelf te worden. De Gallup Strengths helpen je onder andere zichtbaar te krijgen wat jouw ‘missie’ is. 

 

Vitale groet


Aranka

Wat anderen hebben ervaren.

Ik vond het gegeven dat je kunt werken vanuit je sterke punten ipv verbeteren waar je ’niet goed’ in bent een verademing en dus wilde ik graag weten wat mijn top 5 was. Toen ik deze eenmaal gelezen en gevoeld had, hoe het klopte, wilde ik meteen de rest weten. 
Mijn talenten kennen heeft me meer rust gebracht, het was gelukkig allemaal niet heel erg nieuw voor me dus ik realiseerde me dat ik eigenlijk al wel leef vanuit mijn talenten. Ik kan ook zien dat ik dat in het verleden niet deed en waarom dat zo’n tol van me eiste. Toch sluipen er natuurlijk patronen in mijn leven waar ik met name door mijn bottom 5 meer zicht op heb gekregen. 

En hoe iemand anders het doet -ook al heeft dat nog zo’n succes- hoeft helemaal niet mijn manier te zijn. Het diepe inzicht dat iedereen uniek is en dat ik dus echt mijn eigen weg mag en kan vertrouwen is heel fijn om te weten.

Mijn reden om de test te doen was hoofdzakelijk nieuwsgierigheid (ze kwamen via Aranka op mijn pad). Daarnaast ben ik altijd geïnteresseerd in trajecten waarbij ik mij kan ontwikkelen. Er is altijd wel iets dat nog sluimert en naar buiten wil. 

Als ik nu terug kijk heeft het mij niet alleen tijdelijk iets gebracht. Ik ben begonnen met Instagram en daar komen veel van mijn talenten bij elkaar. Het is fijn om te kunnen delen met anderen. Maar ook zo fijn dat ik weer in contact ben gekomen met mijn oude ‘liefdes’. Ik kijk weer anders om mij heen, zie meer en doe meer. Soms ben ik bezig met een item en dan voel ik de energie die ik tijdens mijn opleiding had weer stromen. Ik straal dan en ben helemaal in mijn element. Kortom ik heb een manier gevonden waarbij mijn passie weer stroomt, ik hem kan delen en mezelf ook meer laat zien. 

Nadat ik bij jou ben geweest voelde ik dat mijn energie toenam. Ik voel me steeds energieker en fitter. Jarenlang heb ik met vermoeidheid lopen stoeien, ik ben heel blij dat die nu langzaam maar zeker aan het verdwijnen is en dat is aan de ene kant best ongemakkelijk en tegelijk heel fijn. Het is alsof ik iedere dag een beetje meer in mijn eigen kracht kom te staan en dat voelt zó goed!

Een koordanser heeft balans nodig om te kunnen dansen op het koord. Een balans die ik met jouw hulp heb mogen vinden. Eindelijk!
Balans vinden, zichtbaar worden. Eindelijk die stevige basis waar ik al zo lang naar zoek. Doordat we, naast de Strengths test, veel met opstellingen hebben gewerkt kon ik mijn hoofd weer buiten spel zetten, ik moest wel in mijn lijf voelen wat er gebeurde en ik hoefde niet een antwoord te weten en kan daarin steeds meer bij mezelf blijven. Ik mocht mijn eigen keuzes maken, hoe spannend af en toe ook.
Ik voel me stevig, krachtig en heb eindelijk mijn levenslust weer terug. Ik sta aan het roer!
Dank je wel voor je aansporing, je begrip, je steun, de schop onder mijn kont…. Ik voelde me veilig.

Ik ben ontzettend blij dat ik je heb leren kennen en een traject met jou ben aangegaan. Je bent een prachtig en integer persoon met heel veel liefde in je. Alleen al daarom.
Daarnaast ben je heel zorgvuldig, professioneel en doortastend in je werk. Ik denk dat niet veel mensen je dat op deze manier nadoen. Je hebt me de afgelopen maanden tijdens dit traject enorm geholpen en geïnspireerd.

Ik mocht tijdens onze sessie al ervaren dat deze impact had en toen ik thuis kwam was ik op, ben ‘s avonds om 21 uur gaan slapen. De volgende dag enorm energiek opgestaan. Nu begrijp ik waarom het zo belangrijk is om aandacht te geven aan je kwaliteiten. De Strengths zijn onze unieke krachten die we in dit leven mogen benutten. Focussen we daarop dan ligt de wereld voor ons open. Dank voor dit mooie inzicht.

Terugkijkend ervaar ik dat de test als een soort van ‘bookmark’ voor mijn persoonlijke database functioneert. Ik kreeg opeens een “JA” voor kwaliteiten die eerder als psychiatrisch zouden zijn bestempeld door de mensen die er zogenaamd ‘alles’ van weten. Het heeft me toestemming gegeven om nog weer verder terug naar “AF” te reizen om van daaruit een doorstart te kunnen maken. Het is praktisch en kernachtig.

Jouw coaching, samen met de online training ‘Lekkerder in je vel met je hartritme’ heeft me meer innerlijke rust gegeven. Ik voel me krachtiger, steviger en begrijp nu beter mijn gevoelens en hoe daar mee om te gaan.