fbpx

Bevrijd je talenten.

De Talenten van Gallup hebben niets te maken met wat je wel of niet kunt, maar alles met hoe jij de dingen op jouw unieke manier doet.

“HET WERKT! MAAR ‘SLECHTS’ 100% VAN DE TIJD”

Je hele leven heb je al te horen gekregen dat je je zwakke punten moet verbeteren, maar waar heeft het je tot nu toe gebracht? Dit heeft er in de meeste gevallen voor gezorgd dat je niet vanuit je ware zelf functioneert en daardoor weinig energie hebt. Klopt dat?

De Gallup talenten werken altijd.

Andere mensen willen jou zien! Ze willen niet dat je je anders voordoet. Ze willen je niet een standaard patroon zien volgen. Stel nu dat je zou leren om je talenten zo te gebruiken dat het je uniekheid laat zien, je energie oplevert en je hierdoor in je kracht komt te staan? Dat je jezelf gaat begrijpen, zodat je van je talenten gaat houden en ze daarna gaat gebruiken.

Mijn talenten vertellen me wat mij energie geeft.

En hoe ik hoog in mijn energie kan blijven op basis van mijn eigen talenten door deze dagelijks te geburiken. Ik mag mijn top tien echt helemaal eigen maken. Daar wordt iedereen gelukkiger van. ~Sophie

Je “top 5” zijn je topkwaliteiten.

De talenten hebben me bewust gemaakt wat mijn specifieke kwaliteiten zijn en hoe ik deze kan benutten om doelen te bereiken. Gun jezelf dit inkijkje in jouw mooie kwaliteiten, zodat ook jij kan openbloeien. ~Charlotte

Door dit inzicht heb ik toestemming om te zijn wie ik ben.

Het is geweldig om te zien hoe de volledige 34 Strengths uitslag mij heeft laten zien welke talenten mij leegtrekken. Namelijk, mijn onderste talenten. Deze mag ik loslaten. ~Jan

Aranka Reeuwijk

Pas je talenten toe op je persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, relaties en werk.

Als het gaat om onze individuele gezondheid en welzijn, hoeven we eigenlijk ‘alleen maar’ contact te maken met ons diepste zelf. In ons schuilt een hele schatkist aan kennis en talent. Als je die durft te ont-wikkelen, te gebruiken en naar durft te gaan leven dan gaan er deuren open!

“Mijn grootste passie is om andere mensen, zoals jij,
te helpen vooruit te komen en daarbij alle vrijheid en mogelijkheden te zien die er al zijn.”

Word de beste versie van jezelf. Krijg inzicht in je talenten, wat jou uniek maakt en hoe je alles op jouw manier kan doen.

Ida Gerhardtsingel 2, 7207 CN, Zutphen | contact@lekkerinjevelcoach.nl

©Altijdlekkerinjevel.nl 2022