fbpx

Herstel van je interne balans

AromaTouch® is een techniek om de etherische oliën van dōTERRA volgens een vaststaand patroon aan te brengen op het lichaam. Er wordt gewerkt langs de meridianen en viscerale contactpunten (punten die samenhangen met je organen) van je rug tot aan je voeten. Deze techniek heeft als doel algehele ontspanning en je lichaam weer in balans te brengen. Het is een hele milde manier van aanraken die absoluut geen massage is. Vandaar ook de naam ‘touch’.

Je ervaart door de combinatie van aanraking middels AromaTouch® Technique en de etherische oliën heel snel het effect van de behandeling. Er wordt gewerkt via de via de meridianen, daardoor wordt je autonome zenuwstelsel* ondersteund bij stress-reductie zowel fysiek als emotioneel. Je evenwicht in je lichaam herstelt hierdoor en je voelt je dus meer in balans.

*Je autonome zenuwstelsel stuurt alle functies in je lichaam aan waar jij je niet de hele dag bewust van bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je ademhaling, je hartslag, en je spijsvertering. Meer over stress is hier te lezen.

Zachte aanraking

AromaTouch® is ontwikkeld door Dr. David Hill, een expert op het gebied van therapeutisch gebruik van etherische oliën en alternatieve geneeswijzen. Zelf kampte hij met chronische rugklachten die maar niet over gingen. Met behulp van zijn team, dat werkzaam is binnen dōTERRA, is de AromaTouch® ontwikkeld waardoor hij van zijn klachten werd verlost.

De combinatie van oosterse geneeswijzen met de moderne, medicinale, aromatherapie verklaart de kracht van de AromaTouch®. De oliën worden volgens een vast patroon toegepast op de meridianen en de viscerale contactpunten van het lichaam. Reflexpunten in oren, voeten en handen worden, naast de meridianen op de rug, gestimuleerd.

Tijdens de AromaTouch® wordt gebruik gemaakt van acht verschillende pure etherische oliën met ieder een specifieke werking. Deze worden in vier stappen aangebracht op je lichaam.
Aanraking en oliën versterken elkaar waardoor het effect van de behandeling enorm groot is.

De vier stappen van AromaTouch®.

  1. Stress verminderen
  2. Versterken van immuunsysteem
  3. Ontstekingsreacties verminderen
  4. Homeostase (balans herstel)

Je bent van harte welkom om deze behandeling te komen ervaren. Maak een afspraak voor een AromaTouch® behandeling en ervaar hoe het is om na een uur volledig ontspannen en in balans van de bank af te stappen.

1x1-400x400-att-balance
2x3-566x819-aromatouch-education-page